Bestemmer jeg selv, hvilke tanker jeg tænker?

– NEJ – vi bestemmer ikke selv, hvilke tanker, der dukker op i vores hoveder, men som på sushibåndet i Sushirestauranten, bestemmer vi selv, om vi hapser de væmmelige tanker/følelser, eller om vi bare lader dem passere – og i stedet venter på, at en mere behagelig dukker op. Tanker er tilbud.

Er du med på en udfordring? I løbet af de næste 24 timer, kan du da – hver gang du registrerer en ubehagelig tanke/følelse – da blot observere den og lade den være (uden at pille i den, analysere den, bestemme om den er god eller dårlig, ønske den væk)? Og så undersøge om, der rent faktisk ikke dukker en bedre tanke/følelse op?

Du behøver nemlig ikke blive ved med at smage på de sushiretter, der smager dårligt.

God fornøjelse.

Kærlig hilsen Kirja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *