Der er kun det på spil, som vi tænker, at der er…

Måske du kender til følelsen af at tænke dig ned? Jeg gør. Men efter at jeg har forstået principperne for, hvordan vi er designet som mennesker, er det nemmere at stoppe op, give slip og bevæge sig videre i dette fantastiske liv.

Forestil dig en varm kogeplade, hvor du sætter hånden på. Du brænder dig voldsomt og fjerner hånden. Du er måske nødt til lige at prøve at sætte hånden på en gang til – bare for at se, om den virkelig var varm. Du brænder dig igen. Men da du nu ved, at det er fordi kogepladen er varm, er der ligesom ikke en grund til at blive ved med at brænde dig. Og du stopper op og gør noget andet, der er bedre for dig.

Når vi først forstår, at tankerne skaber følelserne 100 %, er det bare så meget nemmere at opdage, hvis vi er i gang med at brænde os og tænke os ned. Det giver ligesom ikke mening at blive ved. Der er nemlig kun det på spil, vi tænker, at der er. Og vi er heldigvis ikke nødt til at holde fast i eller lytte til vores uhjælpsomme tanker.

I bund og grund er vi født lykkelige, og vi kan kun uskyldigt komme til at tænke os væk fra lykken. Så jeg ved ikke med dig? Men jeg har lyst til resten af i dag at hænge mit store velmenende men ikke særligt kloge intellekt på en krog på væggen, vende mig ud mod livet og se hvad det tilbyder mig af stjernestunder.

Kærlig hilsen Kirja

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *