Give yourself a Break

  • Bare i weekenden….

Jeg har en udfordring til dig her op til weekenden. Hvis du lige nu går og tumler med et eller andet, som optager det meste af din tankevirksomhed dagen igennem (og måske natten med) – det kan være alt fra store eksistentielle spørgsmål, til arbejdsrelaterede problemer, til ægteskabelige udfordringer, økonomiske vanskeligheder eller alverdens andre ting. Så gør dig selv en tjeneste. Giv dig selv fri i weekenden. Vend dig væk fra tankerne og ud i livet. Ret fokus udad. Se dig omkring. Kys på dine børn, kæl katten, kig på de smukke efterårsfarver i skoven, lav dig en god kop the og nyd den! Giv en du holder af et knus. Kun fantasien sætter grænser for alt det dejlige, der findes i den ydre verden.

Forsøg at lade bekymringerne ligge til på mandag og hold fri i hovedet. Hvis du først har grublet dig ned i et hul, nytter det ligesom ikke at blive ved med at grave hullet dybere vel? Her er løsningen at kigge op over hullets kant og se ud på verden. Og jeg kan love dig for, at hvis din hjerne får fri fra grublerierne weekenden over, vil den være meget bedre til at problemløse de eventuelle udfordringer, du står overfor på mandag.

Så er du med mig bare denne weekend???? Vi holder fri i hovedet sammen og nyder livet.

Kærlig hilsen Kirja

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *