Benzintanken er inde i dig.

Hvis du føler dig stresset og lidt overvældet af livet, er det meget nærliggende, at du begynder at tænke, at du skal GØRE noget ved det. Måske du begynder at (forsøge) at meditere noget mere, måske du begynder at spise sundere, måske du træner oftere, måske du køber en ny selvhjælpsbog eller lytter til nogle på Youtube, der virker som om, at de i hvert fald har mere styr på livet end dig – eller måske du endda bestiller tid hos din psykolog. Og alt dette gør du i den bedste mening, fordi du ikke gider at have det, som du har det.

Men i virkeligheden sker der det, at hver gang, du GØR noget for at mindske din stress, øges dit indre stressniveau, og du kommer uskyldigt i vejen for dit selvregulerende og selvhelbredende sind. Lyder det bekendt?

I stedet skal du faktisk gøre ingenting. Ja INGENTING. Benzintanken er nemlig altid inde i dig selv, og når du i højere grad lytter til, hvad din intuition/din indre visdom/din sjæl fortæller dig, da vil dit system falde til ro. Du vil igen mærke freden og klarheden. Og nogle gange kan det føles som om, at vores indre benzinstation har lukket. Men når du giver slip på al tænkningen om din nuværende situation, og når du dropper ud af de endeløse analyser af dig selv og de udfordringer, du står i – og i stedet overgiver dig til og mærker nuet og din indre styrke – da åbner benzintanken og ud strømmer energien, roen, kærligheden til dig selv og andre. Du kan igen finde vejen hjem. Hjem i dig.

Kærlig hilsen Kirja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *