Opdag FRIHEDSRUMMET i dig!

Prøv en gang at lukke øjnene og læg mærke til strømmen af tanker.  De ændrer sig fra øjeblik til øjeblik fra det skabende sted indeni dig. Det er her Fru Visdom findes. Den kreative intelligens, der vækker det hele til live. Dette sted indeni os er fri fra alt, hvad der er form, fri af vores personlige tækning. Fru Visdom er kilden til alle tanker, følelser og dermed oplevelser af verden.

Vi er Human Beings. Human er vores menneskelige form. Being er det formløse – det spirituelle i os. Det spirituelle rum i os, kan vi kalde Frihedsrummet. Frihedsrummet er det rum, vi alle leder efter. Som er indeni os. Her er du fri fra alle vurderinger, alt form, ALT. Her ER du bare. Du kan ikke tænke dig til Frihedsrummet. Det ER der bare. Altid. Bag ved alle tankerne.

Når jeg føler et indre pres, ved jeg nu, at det er en invitation til at slippe al tænkning. ALT. Og herefter vente. Vente på, at der kommer nyt fra Frihedsrummet. Møder så mange, der forsøger at tænke sig ud af problemer ved at tænke mere. Måske de prøver at tænke noget andet, tænke noget mere positivt frem, alt sammen tænkning med tækning på. Men det duer ikke. Du er nødt til at slippe AL tækning om hvem, hvad og hvor du er. Og når du først forstår Princippet Tanke (kilden til alle tankerne) og overgiver dig til NUet, da vil du med det samme få det bedre. I ethvert NU, er ALT som det skal være. Du er, som du skal være. Fri af al din personlige tækning. Da vågner du op – lidt ligesom at vågne op fra en drøm – og da opdager du illusionen. At det du tænker, aldrig er andet end tanker – aldrig virkeligheden. Nogle gange vågner du op fra en god drøm. Andre gange fra en dårlig. Du falder ind i NUet, og i det NU er alt perfekt. Der er aldrig noget i vejen med NUet. Aldrig. Og du har altid NU med dig. Altid. Og jo flere gange du vågner op til Princippet Tanke, jo mere vil du lære Frihedsrummet at kende. Og des oftere vil du få adgang til det.

Og det bedste er, at du aldrig bliver færdig med at udforske dette sted. Aldrig. Når du dropper ind i dette sted, vil der altid komme nye svar. Altid. Det er ikke en rejse med en slutning. Det er en rejse, der bliver ved og ved og ved.

Vi kan jo prøve ad sammen. NU. Lad os slippe alle tanker om, hvem vi er, hvem vi burde være, hvem andre er, hvad andre burde være. Slippe alle tanker om vores ydre nuværende situation. Slippe alle vurderinger, bedømmelser, alle ”jeg burde også” alle ”jeg skal også…” osv. osv. Vi slipper det hele. Lukker øjnene. Sidder. Stille. Med NU.

Kærlig hilsen Kirja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *