Hvad tilbyder jeg

Til dig – tilbyder jeg individuel coaching eller deltagelse i mindre grupper – hvor vi tager udgangspunkt i din situation. Jeg hjælper dig til at (gen)opdage din glæde, din styrke, dine ressourcer, din kreativitet og din lyst livet. Du behøver ikke længere føle dig stresset, angst, udkørt, forvirret, uden retning i livet, og som om at du har mistet føringen i hverdagen. Der er nemlig en udvej. En meget enkel udvej. Faktisk nærmere en genvej. Og den vil jeg rigtig gerne vise dig.

Til arbejdspladsen eller organisationen: Jeg tilbyder at fortæller om, hvordan trivsel og mistrivsel egentlig bliver skabt i os mennesker, og hvordan vi nemmere kan nyde de op- og nedture, som livet viser os. Jeg tilbyder dels at arbejde med grupper, at afholde oplæg ud fra de tre principper eller konsulentopgaver i forhold til arbejdsmiljøopgaver.

Jeg vil fortælle Jer noget nyt og anderledes. Jeg vil fortælle Jer, hvordan I på en simpel måde kan styrke den enkelte medarbejders immunforsvar mod stress, angst, tankemylder og triste tanker. Med denne nye effektive psykologiske forståelse for, hvordan vi alle kan anvende vores sind mere konstruktivt og dermed øge vores highperformance til glæde for os selv, vores arbejdsplads og dem omkring os, sørger jeg for, at der skabes et rum af tillid til hinanden og fremtiden. Tillid og tro på fremtiden som I efterfølgende kan gå ud på arbejdspladsen eller i organisationen og opleve mere af.

Tidsbestilling:

Send mig en e-mail på kirjahorstfrederiksen@hotmail.com eller ring til mig på Mobil: 31464850, og vi aftaler en tid, der passer dig.

Send mig også gerne en e-mail med spørgsmål om det ene eller det andet. Jeg svarer alle mails inden for kort tid.