Det siger kunderne

Anja fra Næstved

”Første gang jeg talte med Kirja, fik hun mig til at føle, at jeg var god nok – at jeg var den vigtigste – at jeg kunne noget. At jeg ikke bare var et nummer i rækken. Det var meget afslappende. Kirja fik mig til at føle, at vi var på lige fod. Kirja troede på mig – hun fik mig videre og i gang, og jeg genfandt min selvtillid og arbejdsglæde”

 Lisette fra Fensmark

”Kirja er meget rolig, og det smitter. Kirja har en behagelig stemme og er enormt indsigtsfuld i det menneske, hun sidder overfor. Kirja var tilstede og intet var mere vigtigt end nuet”

Elizabeth fra Glumsø

”Jeg kan på det varmeste anbefale Kirja. Har været i et forløb, hvor Kirja var min mentor. Jeg følte mig virkelig set, hørt og mødt. Tingene faldt virkelig på plads, når vi havde haft en samtale. Kirja skabte et trygt og harmonisk rum, og jeg fik stor tillid til hende fra første møde. Kirja var rigtig god til at vejlede og til at finde muligheder i et tempo, der passede mig. Er meget glad og taknemmelig”