Om Kirja

Jeg er 41 år, bosiddende i Næstved med mand, to børn og to hunde. Jeg er uddannet 3P Coach, Cand. Mag. i Psykologi og Pædagogik.

Jeg har 15 års erfaring med at arbejde med mennesker individuelt og i grupper – mennesker der lider af stress, angst, depression eller andre psykiske lidelser samt organisatorisk arbejdsmiljøarbejde. Jeg har i mange år arbejdet med mennesker og organisationer ud fra den traditionelle psykologi.

De seneste par år har jeg studeret og uddannet mig inden for nyere psykologi – kaldet de 3 principper, som har vist sig meget effektfuld i forhold til psykisk lidelse. De 3 principper vinder i stigende grad indpas i virksomhederne, hvor ledere, HR, og medarbejdere ser, hvordan stress uskyldigt og ubevidst kommer indefra, hvordan vi er designet til robusthed, kreativitet og ‘high performance’. Og hvordan det eneste, der kommer i vejen er os selv og måden vi (mis)bruger vores tanker på.

Jeg møder mennesker som jeg selv gerne vil mødes – med empati, forståelse og nærvær. Jeg forklarer dig/jer, hvordan vi er designet som mennesker, og hvor vores oplevelser af verden kommer fra. Når vi først ved det, kan vi bedre fungere og trives i vores hverdag.